Dubac-4 heeft slecht gespeeld tegen Krijt op tijd

Eerste partij Cees van Lint tegen Eric Beerens. Cees was niet in vorm hij had s’middags al gespeeld en hij was bang dat hij alleen stond bij de Smis ivm met een misverstand via de app. Cees had in 28 beurten 25 punten en Eric 35 punten en de winst.

Daarna Wen Volf tegen Harrie Machiels. Wen was in vorm en Harrie kon met moeite bijhouden. Uiteindelijk werd het gelijk in 34 beurten had Wen 45 caramboles en Harrie 37. Wen had moeite met de tellers en een supporter die meer met de  mobieltjes bezig waren dan met de wedstrijd. Daar had Wen wel gelijk in.

Laatste partij was Lambert van Hintum tegen John van Grinsven.  Lambert liet zich beïnvloeden door John. Hij maakte de opmerking of ik koude handen had ivm mijn biljarthandschoenen. Daarna werd een bal afgeteld die vast lag maar volgens Lambert los. Ook nog slecht spel en de oorzaak van verlies is al gemaakt. Lambert moest er 75 en John 49. Uiteindelijk werd het Lambert 44 en John 49. Les 1 en misschien ook les 2, 3, en 4 laat je niet gek maken en probeer je te focussen op je partij.

Stand 20 tegen 34