Dubac 3 stuurt naaste belager met gevoelige tik weer naar Oirschot !

De tweede seizoenshelft is van start gegaan! En er stond meteen al een topper op het programma. Dubac 3 tegen ‘T Vrijthof.

Maikel Dijkmans mocht het opnemen tegen Bert Verhagen. Hoe zou hij de verhoging van 20 punten meer gaan ervaren? Nou, dat was snel duidelijk! Maikel startte met 38 vanaf de opstoot. En de volgende negen beurten was het alleen maar genieten , hoe makkelijk hij stond te spelen. 100 caramboles in tien beurten, daar moest hij zelfs een beetje aan wennen. Bert zat er bij en keek er naar, en strandde op 27 caramboles.

Toen was het de beurt aan Kees Castelijns tegen Ronnie van de Zanden. Dit werd een martelpartij. Ronnie startte nog wel voortvarend met een serie van 25. Maar daarna duurde het 27 beurten voordat Kees toch als eerste het einde haalde. En Ronnie kwam niet verder dan 89.

Tot slot Adri Dijkmans tegen Henk van der Leden. Het was wel ff schrikken want Adri heeft een nieuwe keu aangeschaft! En een nieuw speciaal krijtje. Maar dat heeft hij maar drie beurten gebruikt, om daarna weer terug te vallen op zijn oude vertrouwde krijtje. Goeie beslissing ! Want 12 beurten later was de partij gespeeld. En Henk moest ook hier lijdzaam toezien, wat hem maar 76 caramboles opleverde. Eindstand 34 tegen 15. Waardoor we nu een nieuwe nummer twee hebben.

Fijne feestdagen