Dubac 3 Sterker dan de Ster

Dubac 3 heeft ook in Hoogeloon bij de plaatselijke biljartvereniging De Ster een zeer behoorlijk resultaat behaald.Maikel Dijkmans die deze avond in twee competities mocht aantreden startte tegen Kees van Loon. Hij moest toezien hoe Kees gelijk met 35 car, het gas er goed op had. maar Maikel lied zich hier niet door van de wijs brengen .Hij speelde een solide partij welke hij na 20 beurten keurig naar zich toe trok. Een gemiddelde van 4,50 goed voor 15 punten.Maikel kon met een goed gevoel naar zijn volgende biljart klus.

Vervolgens was het de beurt aan Kees Castelijns en Albert Sol.Dit zou een mooi potje kunnen worden,Maar dat werd het niet.Kees wist geen raad met de technische tafel.Alles was te hart waardoor hij niet aan scoren toe kwam ,maar daardoor kreeg Albert ook weinig bruikbaar spel waardoor ook hij steeds minder ging scoren. Na 30 !! beurten had Albert zijn caromboles verzameld, en Kees bleef steken op 166 car, waardoor er maar 8 punten bij geschreven mochten worden.

Tot slot twee oude bekende van elkaar, Adrie Dijkmans en Bert Vermeulen.Dit werd wel een mooie partij. En dat was te danken aan beide spelers.Bert die na een vervelende periode zijn geliefde sport weer steeds beter onder de knie krijgt, speelde een puike partij,wat resulteerde in een gemiddelde van 8,66.Maar het was niet voldoende voor de winst,want die ging verdiend naar Adrie. Hij speelde weer een solide partij met alles er op en er aan.En na 15 beurten was de eindstand bekend.130 car, voor Bert en 250 voor Adrie. Eindstand 29 voor de Ster en 38 voor Dubac.

Volgende week Dinsdag staat de lastige pot tegen ’t Vrijthof op het programma.