Dubac 3 slaagt er niet in om op ’t Vrijthof liebre in te lopen.

Ondanks drie sterke partijen heeft Dubac 3 de winst toch mee naar Oirschot moeten geven. Maikel Dijkmans mocht aftrappen tegen Jan v d Biggelaar. De partij had 6 beurten nodig om op gang te komen,maar vanaf beurt 7 ging het snel.Helaas voor Maikel(die een keurige 4,05 gem, zou spelen) ging het bij Jan het snelst. Na 17 beurten was de strijd beslist 110 tegen 69 voor Jan. Voor beide spelers waren er extra bonus punten.

kees Castelijns mocht aantreden tegen de van stal gehaalde Nol v Stralen.En Nol was het nog niet verleerd! Met serie’s van 24-28 en een slotserie van 35 snelde hij in 12 beurten naar zijn te maken 120 car, En Kees ? hij probeerde in dit geweld mee te gaan,het geen hem ook wel lukte. Maar de 80 car, die hij meer moest maken waren er teveel aan.Hij strandde  op 154 car, Wel goed voor een gem, van 12,83 en dus ook voor beiden de bonus punten

Tot slot Adrie Dijkmans tegen de onberekenbare Henk v d Leden.Zo ook deze avond.Adrie speelde een prima partij, maar Henk deed daar nog een schepje boven op. Na 4 beurten stond er 90 tegen 103 op het score bord .Maar toen schakelde Adrie een tandje bij met als resultaat een mooie serie van 95 car, Dit deed bij Henk pijn,en het ging nu per beurt moeilijker. Adrie viel niet meer stil en na 12 beurten had hij de partij binnen. Henk strandde op 152 car, Maar ook in deze partij waren er voor beide de bonus punten. Eindstand 35 tegen 41 in het voordeel van ’t Vrijthof.

De volgende afspraak is 8 November uit naar Mierlo.