Dubac 3 opent 2018 met klinkende overwinning.

Dubac 3 heeft tegen d’n Babbel team 2 flink uitgehaald. Omdat onze vrachtwagen chauffeur Maikel in de file zat mocht Kees Castelijns openen tegen zijn trainingsmaatje Ad van Mol.Kees zette zijn goede voornemens voor 2018 meteen om in een klinkende overwinning .Na 9 negen beurten had hij zijn 200 car, verzameld,mede dank zij eindelijk weer eens een seri van 106.(gaat toch een beetje in het koppie zitten als die zo lang uitblijft) Ad kon hier maar 77 car, tegenover zetten.

Vervolgens mochten Adrie Dijkmans en Luc Mandiau het gaan uitvechten.En een gevecht werd het,al was dat vooral tegen zichzelf. Beide spelers hadden moeite met de tafel (trekstoten in het bijzonder) En dan heeft Adrie toch het voordeel dat hij zich makkelijker kan aanpassen.Na 23 beurten had hij de benodigde 250 car, verzameld terwijl een zwaar teleurgestelde Luc Mandiau met 102 puntjes genoegen moest nemen.

Ondertussen was ook onze chauffeur gearriveerd en kon hij direct aan de slag tegen goed old Gerrit van de Sanden. En het was verbazingwekkend om te zien hoe hij meteen vol gas gaf (om maar in chauffeurs termen te blijven) En wederom was het ruim voldoende voor weer een winst partij met bonus. En toen de stand opgemaakt was stond daar een mooie 42 tegen 13 overwinning voor Dubac.

Volgende afspraak Dinsdag 16 Januari thuis tegen Dubac 1. Intree gratis.