Dubac 3 kan tegen Dubac 2 niet overtuigen.

De ontmoeting tussen Dubac 3 en Dubac 2 is niet geworden wat er op voorhand van verwacht werd.Er was maar een speler (Wim v Pelt) die aan deze avond bonus punten overhield. En ook dat zag er lange tijd in de partij tegen Bart Konings niet naar uit (10  beurten 9 car,) Maar in de volgende 8 beurten snelde Wim naar een mooie overwinning. En de weer herstelde Bart Konings die maar geen grip kreeg op de ballen strandde op 82 car,

Vervolgens was het de beurt aan Kees Castelijns en zijn trainingsmaatje Jo Roest. En beide lieten zien dat er nog veel te oefenen is. Zonder dat er verdedigend gespeeld werd kwam er niet een fatsoenlijke serie voorbij. En na 23 beurten was Kees de gelukkige om als eerste zijn aantal te maken.Tussenstand 16 tegen 21 voor Dubac 2.

Tot slot de twee oude teammaatjes Adri Dijkmans en Jos Bierens. zouden zij er dan een spannende pot van maken? Het werd geen beste maar wel een spannende pot,omdat er door beiden geen beslissende kloof geslagen kon worden. Na 22 beurten werd er door Adri het winnende punt gemaakt, en Jos strandde op 142 waardoor de eindstand kwam op 28 tegen 29 voor Dubac 2.

Volgende week Dinsdag weer een mooi affiche tegen de trotse koplopers Dubac 1