Dubac 3 Kampioen 2017/2018 in de c1 klasse !

Na ook de laatste wedstrijd tegen De Toerist uit Hilvarenbeek winnend te hebben afgesloten,mag Dubac 3 zich de terechte kampioen 2017/2018 noemen.Met een voorsprong van 14 punten werd er een halfuurtje te laat afgetrapt met de partij Pieter Vriens tegen Maikel Dijkmans.Maikel die terug kan kijken op een zeer geslaagd debuutjaar in de c1 klasse,ging weer sterk van start. En al snel was duidelijk dat de helft van de benodigde puntjes bijgeschreven konden worden. Maikel hield het nog wel een beetje spannend maar na 22 beurten was de klus geklaard .

Vervolgens mochten Henrie van Roy en Kees Castelijns aantreden. Kees startte zeer voortvarend terwijl Henrie  zich met allerlei andere dingen vond bezig te moeten houden. Door dit alles was het zeer lastig om de concentratie vast te houden.Maar na 20 beurten had hij toch zijn 200 car, bijeen  gespeeld waardoor er al 27 van de benodigde 31 punten binnen waren.

Tot slot aan Adrie Dijkmans de eer om tegen de af en toe meespelende kopman Jeroen de Vries de laatste benodigde 4 punten binnen te halen.Dit zou voor Adrie een fluitje van een cent moeten zijn. Maar ook hij had heel veel last van de ongeinteresseerdheid van de tegenstander. In een zeer rumoerige partij speelde Adrie een van zijn slechtste partij van dit seizoen, maar niettemin ruimschoots voldoende voor de benodigde 4 puntjes. Eindstand 27 om 33 in het voordeel van Dubac 3 en het kampioenschap was nu ook officieel een feit.

Zodra het bekend is wat het vervolg traject wordt zullen we hier melding van maken.