Dubac 3 doet uitstekende zaken bij D’n Babbel 2

Dubac 3 heeft in de vierde speelronde tegen D’n Babbel 2 uitstekende zaken gedaan.In een sfeervolle ambiance werd er om 19,00 uur gestart met de partij Rob van Vroenhoven tegen Bart Konings.Rob (die zeer sterk aan deze competitie begonnen was)kreeg deze keer geen moment vat op de partij.Maar dat weerhield Bart (die met de week beter gaat spelen)er niet van om weer een ijzersterke partij af te leveren.Vanaf de eerste beurt rolde de carambole’s over de tafel.En met weer een mooie serie erbij van 46 waren na 15 beurten de eerste 15 punten weer binnen.

Vervolgens was het de beurt aan Kees Castelijns om het op te nemen tegen weer een Konings, (jawel de broer van ) Paul Konings.Ook hier werd al snel duidelijk dat het wel eens vlug uit kon zijn. Zonder echt een grote serie speelde Kees geconcentreerd zijn 180 car, bijeen,terwijl bij Paul de teller op 62 bleef staan. Dit alles duurde 18 beurten waardoor ook Kees 15 punten mocht ophalen.

Tot slot de clash tussen Hein van den Hurk en Adri Dijkmans.Dit leek een prooi te gaan worden voor  Hein van den Hurk.Na 6 beurten hadden we een tussenstand van 81 om 34 in Hein zijn voordeel. En niets wat er op leek dat Adri nog terug in de partij zou komen.MAAR daar dacht Adri heel anders over ! Beurt 7 betekende de ommekeer.Met serie’s van 72-50-21-46 was het in de elfde beurt met 27 voldoende voor de felicitaties.En ook voor Adri 15 punten.

Eindstand 16 tegen 45 in het voordeel van Dubac 3

Volgende week Dinsdag Dubac 3 tegen D’n Babbel 1