Dubac 3 beslist onderlinge strijd met Dubac 1 in haar voordeel.

Het is Dubac 1 niet gelukt om na Dubac  2 ook Dubac 3 aan de zegekar te binden. Omdat Teo Verwimt genoot van een hopelijk mooi concert moest Ep visser tweemaal aantreden.De openingspartij was  tegen oud ploeggenoot Kees Castelijns. En die leek een beurt of vijf redelijk onder de indruk te zijn bij dit weerzien met zijn oude maatjes. Ep nam direct een voorsprong van een 25 tal car,Maar toen leek bij Kees de druk weg te vallen en acht beurten later had hij zijn 200 car, verzameld. En omdat Ep hier maar 51 car, tegenover stelde was de winst voor Dubac 3.

Ep mocht even gaan pauzeren en nu was het de beurt aan Piet van Dooren en Adrie Dijkmans. Twee verschillende kaderstijlen tegen elkaar. Bij beide spelers leek er in het begin veel ontzag voor elkaar, na vijf beurten stond de teller op 13 tegen 16 voor Adrie. In de volgende twee beurten kon Adrie zijn voorsprong zelfs nog wat vergroten met serie’s van 25 en 31 car, Maar ook bij Piet leek het of de spanning weg viel en met prachtig kaderspel en zeer geconcentreerd speelde piet een vlekkeloze tweede gedeelte wat pas stopte toen de teller de 220 aan tikte.Adrie strande op 158 punten. Wat een tussen stand 20 om 21 in het voordeel van Dubac 3 opleverde.

Maar Dubac 3 heeft nog een Dijkmans in haar gelederen. En daarom mochten Ep Visser en Maikel Dijkmans uit gaan maken in wiens voordeel de onderlinge strijd beslist zou worden.Maar ook tegen Maikel moest Ep weer in de achtervolging. Voor beide gold dat ze geen beslissende voorsprong konden nemen. En als je dan in ogenschouw neemt dat Maikel 90 car, moet en Ep 100. Dan is een kleine overwinning voor Maikel wel verklaarbaar. Dit alles resulteerde in een 28 tegen 33 eindstand in het voordeel van Dubac 3

Volgende week Dinsdag gaan we verder met  Dubac 1 tegen nieuwkomer Bellevue uit Budel.En voor Dubac 3 staat op Dinsdag de volgende clash tegen Dubac 2 op het programma.