Dubac 2 weer op schot tegen ’t Groene Koffiehuis !

Ook ’t Groene koffiehuis 1 was deze avond niet opgewassen tegen Dubac 2 .
Door het rouleren mocht Adrie openen tegen Sander Oostendorp .Adrie scoorde er lustig op los , maar kon geen afstand nemen van Sander .En omdat er ook nog 55 car, verschil weggewerkt moesten worden werd het een lastig verhaal voor Adrie. En dat werd in de 15 beurt ook bewaarheid want toen speelde Sander het met een mooie slotserie van 42 car, uit, maar ook Adrie mocht met 214 car, zeker tevreden zijn. 14,26 gem, en 12 punten.
Vervolgens was het de beurt aan Jos tegen Roger Leunissen. Jos had er duidelijk zin in en dat resulteerde al snel in een mooie serie van 94 car, Roger was tegen dat geweld niet opgewassen, en het verschil bleef de rest van de partij ook zo. Na 16 beurten mochten de keuen weer opgeborgen worden, en was Jos een gem, van 11,87 en 15 punten rijker.
Tot slot Jo tegen Willy Engelen. Jo speelde zoals we Jo wel vaker zien spelen, soms tja en soms heel behoorlijk, maar het leek niet voldoende om het Willy lastig te maken. Met nadruk op leek, want toen Willy dacht dat de buit binnen was, haalde Jo eens diep adem. En speelde de benodigde 62 car, in een adem uit. En omdat Willy hier zo van onder de indruk was bleef hij op 5 car, steken, waardoor de overwinning voor Jo was 6,94 gem, en 15 punten
Eindstand 42 tegen 38 in het voordeel van Dubac.
Volgende afspraak 6 April uit bij Rond 50.