Dubac 1 blijft in spoor van de koplopers.

Door een riante overwinning op De Toerist blijft Dubac 1 meestrijden om de bovenste plaats.
Ep Visser startte tegen Pieter Vriens op een manier van maak jij de eerste punten maar,en omdat Pieter dat ook dacht stonden er na 11 beurten 11 tegen 10 car, op het bord. Toen vond Ep de juiste cadans weer en na 27 beurten was de partij beslecht. 12 punten voor Ep en 7 voor Pieter.
Vervolgens mochten Kees Castelijns en Henk Grauwmans aantreden. In een lastige partij waarin Kees weer eens moeite met zijn concentratie had. Maar tot aan de 24 beurt behield hij wel uitzicht op de winst. Maar hij had buiten een opvlieger van Henk gerekend want die speelde op de voor hem bekende manier zijn laatste 37 car, in een beurt bijeen. waardoor Kees met 8 punten genoegen moest nemen terwijl Henk ook 12 punten mocht meenemen.
Tot slot Piet v Dooren tegen Henry v Roy. Piet was vanaf beurt een goed bij de les, wat van Henry niet gezegd kon worden. Henry moest zijn aandacht weer verdelen tussen de partij en zijn telefoon. (ik vind dit niet kunnen) Maar ook zonder die afleiding zou het voor Henry een zware klus geweest zijn. Piet speelde een puike partij, en na 12 beurten was de overwinning binnen. 15 punten voor piet en 4 punten voor chatter Henry
Eindstand 35 punten voor Dubac en 23 voor De Toerist.
Volgende week Woensdag staat de uitwedstrijd tegen Mierlo op het programma.