Dubac 1 wint verdiend van Babbel 2.

Het werd een mooie avond met gedenkwaardige wedstrijden.
Theo begon tegen Jan, de eerste 5 beurten waren niet om aan te zien. Groot spel en heel weinig caramboles, 6 – 9.
Bij Jan begon het wat beter te lopen, er kwamen wat kleinere series oa 19 en 10 en 6×5 en dat schiet toch lekker op richting de 100. Jan speelde over band zeer nauwkeurig en Theo kon weinig beginnen tegen hem zeker omdat er nogal wat ruim spel op de tafel kwam.  Jan is daar wat beter in dan Theo, zeker toch vanavond. Vanaf de tiende beurt herstelde Theo zich en uiteindelijk kwam hij toch tot 73.
Piet begon tegen Hein en werd al meteen op grote achterstand gezet. Hein profiteerde optimaal van goede aanvangsstoten en stond na 4 beurten al op 76! tegen 6 voor Piet. Daarna ging het mis met Hein, hij kreeg meer moeite met de controle op de tafel, had ook meer moeite met een en tweebanders en dat was jammer voor hem en gelukkig voor Piet. De hele grote achterstand werd langzaam maar zeker vakkundig weggepoetst en met series van 21, 14, 27, 19, 13 en een slotserie van 42 werd Hein opgerold. Eindstand 170 126 in 16 beurten. Goede partij.
De laatste partij was die van Bart tegen Harrie, altijd vermakelijke partijen van twee spelers die tegen elkaar op de aanval willen spelen en elkaar ook wel wat gunnen, dat was nu ook zo.
Bart begon wat sukkelig aan de partij met 2 caramboles in 4 beurten. Harrie was meteen goed bij de les want hij had er toen al 35. Bart raakte niet meteen in paniek want in de 6e beurt kwam er een goede serie van 69 en kwam hij flink op voorsprong.  Harrie was daar niet zo van onder de indruk en reageerde onmiddellijk met 33. Tussenstand 71- 68 in 5 beurten. Bart schoot niet zoveel op met die stand want hij moet 70 punten meer maken, en maakte subiet een serie van 44 om toch duidelijk te maken dat er voor Harrie, niets te halen viel. Maar Harrie bleek onverzettelijk en produceerde met een serie van 32 weer een gelijke stand. Uiteindelijk werd de eindstand 117 tegen 110 in 8 beurten. Een mooie partij om te spelen en om naar te kijken. Harrie heeft verdiend gewonnen en als hij zich in de toekomst zo verder blijft ontwikkelen zal dit district nog veel van dit jonge aanstormend talent gaan horen.😊
Op tafel 1 vond een historische gebeurtenis, plaats omdat Jos er in slaagde om van Adrie te winnen en dat is pas zijn eerste nederlaag in het hele seizoen. Succes Adrie en Hein , as weekend.