Dubac 1 wint van Geldrop.

Het beloofde een mooie avond te worden in De Smis, 3 thuisspelende teams was al weer eventjes geleden. Alle Dubac teams hebben gewonnen al viel er hier en daar wel wat te verzuchten.
Theo begon tegen Robbie Engelen en dat leek al snel geen goede wedstrijd meer. In het begin speelde Theo degelijk, 16 in 4 beurten is goed en Robbie kwam niet verder dan 4. Vervolgens was er een heel zwakke fase van Theo 3 punten in 8 beurten is niet best. maar in het tweede gedeelte van de partij werd Theo beter en won toch vrij gemakkelijk met 80 tegen 47, goed voor een gemiddelde van 3.47 en 15 punten.
Bart speelde tegen Willie Engelen zijn zoveelste prutspartij van het seizoen. Zijn vorige goede partij kreeg geen vervolg. Willie won verdiend met 130 tegen 99.
Piet moest aantreden tegen zijn leerling Peter Welten en dat werd een geweldig mooie partij van beiden. Peter nam het initiatief en mede door een mooie serie van 62 had hij in 5 beurten al 106 caramboles gemaakt. Piet had er toen pas 43. Maar Piet rechtte de rug en maakte in het 4 beurten weer goed. Een prachtige slotserie van 101 bracht hem 220 caramboles in 9 beurten 24.44 gemiddeld is erg goed. Peter kon in de gelijkmakende beurt niet meer scoren en bleef steken op 128 en dat was goed voor een gemiddelde van 14.22 heel knap gespeeld. Peter geeft zo zijn visitekaartje af voor het komend Pk hoofdklasse in Oirschot.
Eindstand 36 tegen 30 voor Dubac.
Bart