Dubac 1 wint ruim van BDL

Het is ver naar Weert maar het was deze keer de moeite waard. De extra verwarming werd door ons zeer op prijs gesteld dus de jassen konden gerust uit.
Bart speelde zijn partij tegen Hans Jürgen en dat was voor Bart genieten en voor Hans vooral zitten. In de 2 e beurt was het al meteen raak met een serie van 70. Hans Jürgen kreeg bijna geen punt gescoord en Bart vervolgde nog met met wat klein sprokkelwerk en met nog een reeks van 46 en een slotserie van 27. In 10 beurten was het leed geleden. 170 tegen 12.
Bas speelde zijn partij tegen René en dat was een merkwaardige partij voorzien van alle goede bedoelingen maar met een mindere uitvoering. Beide spelers speelde een ongelukkige partij met soms onverklaarbare missers. René leek aan het langste eind te trekken en bereikte in beurt 26 zijn 110 caramboles. Bas had de na beurt en maakte zijn resterende 26 punten. Gelijke stand.
Als laatste was Piet aan de beurt tegen Paul. Paul startte sterk met in de 4e beurt een serie van 30, tussenstand Paul 41 Piet 31.
Paul wist vervolgens niet veel meer in te brengen tegen Piet, die met 15, 12, 52!!!, 31 en tot slot 20 zijn partij won in 11 beurten. Paul bleef achter op 66 en dat is toch ruimschoots boven zijn gemiddelde.
Al met al een mooie avond waarbij de drie Dubaccers hun 170 caramboles bij elkaar speelden.