Dubac 1 wint uitwedstrijd in Wintelre.

Beide Dubacteams wonnen gisteravond hun uitwedstrijden tegen d’n Babbel.
Het spel was niet altijd verheffend maar de punten waren zeker verdiend. Theo startte de partij tegen Gerrit van de Sande niet goed, het was niet goed en dat bleef ook zo. Meestal is Theo in staat om in de tweede helft van de partij beter te spelen maar dat lukte zeker niet. En omdat Gerrit helemaal niet in wedstrijd kwam sukkelde de partij rustig in 32 beurten naar het einde. Zowel Theo als Gerrit hadden geen beste avond maar…… Met 32 beurten haal je de contributie er dik uit. En dat je dan nog 12 punten krijgt is mooi meegenomen.
Bart speelde zijn partij tegen Jan Tegenbosch en dat is voor hem een lastige tegenstander, Jan speelt goed over band en is ook in staat om te profiteren van fouten van zijn tegenstander en series te maken. Bart begon geconcentreerd aan de wedstrijd en hield dat deze keer ook redelijk vol. Hij speelde degelijk, sterk op de tafel en weinig echte slordige missers, hoewel na een moeilijke reeks van 34 eindelijk de ballen in de serie en dan moeten stoppen met een vastligger is natuurlijk wel stom. Jan speelde ook niet best en kon geen gebruik maken van de vaak goede aanvangsstoten. Bart won ruim 150 tegen 48 goed voor 15 punten.
Vervolgens startte Harrie tegen Piet en Harrie liet er geen gras over groeien, hij spurtte naar de eindstreep en kwam daar ook snel aan. Piet kon in de laatste beurt nog wat puntjes voor zijn team scoren maar Harrie won verdiend met 130 tegen 148. Piet hield nog 6 puntjes over aan de wedstrijd. Eindstand 33 tegen 28 voor Dubac. Toen nog maar een pintje gepakt en gekeken naar de wedstrijd van Jos tegen Luc, een te lange partij die zich ook naar de eindstreep sleepte en nog net niet op twee wedstrijddagen werd gespeeld.
Volgende week weer een Babbelwedstrijd maar dan thuis.
Bart