Dubac 1 verliest partij en koppositie !

Het was een slechte avond voor Dubac 1, alle 3 partijen gingen  kansloos verloren.
Theo begon zijn partij tegen Willem moeizaam. Hij slaagde er wel in om een mooie serie van 20 te maken maar dat kon Willem ook.
Willem speelde in de 2e helft van de partij beter en kwam als eerste aan de laatste puntjes maar toen stokte het en kreeg Theo nog de kans om een beetje  van  de achterstand goed te maken. Uiteindelijk won Willem de partij verdiend en hield Theo nog 9 punten over aan deze wedstrijd.
Bart speelde tegen Peter van der Heijden. Peter won verdiend. Bart kreeg 8 punten. Het wordt tijd voor psychologische bijstand of meer bier voor de wedstrijd ipv erna want de zin gaat  zo wel over na de zoveelste pruts partij.
Piet speelde tegen Johan en dat was geen genoegen. Johan speelde de partij uit in 10 beurten, serie van 59 er in,  en dat was erg kort. Piet bleef steken op 111 caramboles en dat was net een beurt te veel voor de bonus. De eindstand was 42 tegen 22 voor de Kraanvogel.
Volgende week uit naar Poedelvrees. Wij verwachten op grond van onze laatste wedstrijd heel weinig uit supporters te zien in Vessem.
Bart