Dubac 1 verliest in Geldrop.

Een winstpartij, een verliespartij en een gelijkspel, dat was de oogst voor Dubac 1 in Geldrop, maar de teamwinst was voor BC Geldrop 2.
Na een hartelijk ontvangst, waarin het goed was om te zien dat Roger Leunissen weer was opgeknapt, werd er begonnen met ; Robbie Engelen (80)- Hans Wintermans (120).
Hans die Theo Verwimp verving, begon meteen goed aan de partij en had na 9 beurten al een grote voorsprong opgebouwd 23-81. Dan enkele slordige beurten en Robbie die terugkomt met enkele goede reeksen , beide spelers moeten dan nog 28 caramboles. In de 17e beurt krijgt Hans de controle weer terug en maakt hij de resterende caramboles. 52-120,  en met 7,05 moy. is ook de bonus binnen.
Dan komt Bart Konings (160) aan tafel tegen Willy Engelen (110).
Bart die het altijd moeilijk heeft in Geldrop komt ook nu niet in zijn spel. Goede bedoelingen ten spijt ,het was allemaal net mis bij Bart.  En  Willy,  die zijn tijd neemt,  weet wel raad met het korte spel. Na 11 beurten is de partij uit 110-39.
Tot slot Peter Welten (140)- Piet van Dooren (220/K3)
Na enkele beurten opwarmen is het dan iedere beurt raak bij Piet, zonder echte topseries is het erop en erover voor Piet. In de laatste 2 beurten dan toch wat zand in de motor : afgeteld voor ??, en een tricky bal. Voor Peter is het vaak mooi beginnen tegen zijn leermeester en dankbaar gebruikmakend gaat hij als eerste uit. Piet maakt in de gelijkmakende beurt nog knap 15 caramboles, waardoor er gelijk werd gespeeld met bonus; 140-220.
Eindstand: 38-31.
Volgende week dinsdag hopelijk de eerste overwinning, dan komt D’n Babbel 2 naar Duizel.
Groeten Hans Wintermans