Dubac 1 loopt tegen nederlaag aan.

De competitie komt in een belangrijke fase en de teams die nog iets willen hebben de punten hard nodig. Er zijn nogal wat concurrenten  voor de bovenste plaatsen en Dubac wilde graag een goede uitslag neerzetten en dat zou misschien wel kunnen lukken tegen Babbel 3. Theo begon zijn partij tegen Rob van Vroenhoven niet best, 5 beurten en 9 caramboles tegen Rob 30 was al een flinke achterstand. In beurt 6 maakte Theo het verschil weer bijna ongedaan met een serie van 17. Rob speelde goed maar had een wat mindere fase tussen beurt 8 en 17, Theo profiteerde daar van en bracht het verschil terug; 63 tegen 72 gaf nog steeds alle kans omdat Rob ook 10 caramboles meer moest maken. Maar net in die laatste fase zette Rob een tandje bij en maakte door een serie van 18 en nog 2 de partij uit. Theo bleef steken op 70. Rob won verdiend maar met de bonus erbij kwam Theo toch nog tot 11 punten.
Bart speelde alweer zijn 3e partij tegen Chris Wijkmans. De eerste was voor Chris, de tweede voor Bart en nu moest het nog een keer. Beide spelers liggen elkaar wel, er komen altijd korte partijen uit met verzorgd spel.
Zonder echt hoogstaand spel en grote series was Bart wel de meest constante speler, hij deed de partij uit in 14 beurten, boven de 10 gemiddeld en dat was voldoende voor dit moment. Toch nog wat slordigheidsfoutjes maar de punten waren verdiend, Chris bleef steken op 80 en dat is voor hem toch wel veel te weinig.
Tussenstand 26 tegen 19 dus er zat nog een mooie score in.
Dubac Piet tegen Babbel Piet is natuurlijk een mooi affiche. Onze Piet begon dramatisch; 22 tegen 52 in 5 beurten was niet best. Piet wisselde al vrij snel van top, had geen vertrouwen in zijn keu na ketsballen, maar dat mocht niet baten. Piet Machielse speelde met een mooie serie van 54 en wat kleinere reeksen snel naar de finish en liet Piet achter op 74. Stand 170 tegen 74 in 15 beurten. Eindstand 29 Dubac tegen Babbel 34.
Nu eerst maar eens carnavallen en dan door naar de laatste fase van de competitie.
Bart