Dubac 1 leidt tweede nederlaag op rij.

Na de forse nederlaag van vorige week reisde Dubac vol goede moed naar Vessem. We hadden toch nog meer supporters dan verwacht, bedankt Hans, en we begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Theo startte tegen Ben Koolen en die liet er geen misverstand over bestaan wie er die avond zou winnen, dat was hijzelf. In zijn bekende, nogal wat forse stijl haalde hij zijn punten binnen. Vrolijk stuurde hij de ballen over het biljart, het klotste, knotste en botste en het resultaat mocht er zijn. 15 voor Ben en Theo bleef wat verdoofd achter, tegen zoveel biljartgeweld was hij niet opgewassen. 7 punten waren zijn deel.
 De tweede partij was Henk tegen Bart. Ook niet gemakkelijk. Henk specialiseert zich meer in het driebanden maar dat lukte niet helemaal deze partij, hij maakte te veel missers. Bart startte weer redelijk goed, in de eerste beurt meteen in de serie maar moest stoppen met een vastligger. Dat zou hem nog twee keer overkomen evenals een touchebal in de voorlaatste beurt. Net op tijd de partij uitgestoten, 15 punten en Henk 12.
Piet speelde zijn partij tegen Ad van Riet, die een hele goede partij afleverde. Hij kreeg mooi spel van Piet en daar ging hij erg goed mee om. Ook Piet kreeg eigenlijk best goed spel maar hij kon er niet genoeg winst uithalen. Ad speelde zijn partij in 12 beurten uit en dat is erg kort. Dan heeft Piet ook relatief weinig kans hoewel hij de eerste beurten nog op een voldoende gemiddelde stond voor de bonus. Uiteindelijk leverde de gelijkmakende beurt te weinig op en bleef Piet op 106 steken, 4 punten was weinig vanavond.
Totaal uitslag 42 tegen 26. Gelukkig is er een winterstop, ik heb bij gerucht vernomen dat wij die gebruiken voor een trainingskamp op Lanzarotte zodat we de tweede helft goed kunnen starten.
Bart