Dubac 1 kan in Geldrop geen vuist maken.

Dubac 1 is er bij ’t Groene Koffiehuis niet in geslaagd om een goed resultaat te boeken.
Kees mocht het opnemen tegen een grieperige Rogier Leunissen. Kees had de hele partij wel de overhand, maar slaagde er niet in om een behoorlijke serie te produceren. En omdat Rogier zeker niet zijn dag had, duurde het tot de 21 beurt voordat Kees het met een serie van 39 uitspeelde. 9,04 gem, en 12 punten voor Kees.
Vervolgens was het de beurt aan Ep tegen Willy Engelen. Bij Ep was het geloof al snel verdwenen, want Willy ging als de speer van start. Na 13 beurten was er een tussenstand van 117 om 37 in het voordeel van Willy. Maar hij moet er toch echt 125 waarvoor hij nog 9 keer naar de tafel moest. En dat gaf Ep de mogelijkheid om een groot gedeelte van zijn achterstand in te lopen. Na 22 beurten was de partij teneinde en had Ep 88 car, vergaard waardoor hij met een gem, van 4,00 ook nog 9 punten mocht ophalen.
Tot slot mocht de op het laatste nippertje opgeroepen Bas Vugts die de door griep gevelde kopman Piet v Dooren moest vervangen opdraven. En ondanks een behoorlijke opening was er voor Bas deze keer geen eer te behalen. Zijn tegenstander Sander Oostendorp speelde een degelijke partij kader met op het laatst een paar schoonheidsfoutjes maar net binnen zijn grens waardoor hij 15 punten mocht ophalen, en Bas genoegen moest nemen met een gem, van 8,89 en 7 punten.
Eindstand 36 tegen 28 in het voordeel van ’t Groene Koffiehuis.
Volgende week Dinsdag voor de Laatste keer! Dubac 1 in deze samenstelling tegen Rond 50 uit Veldhoven.