Dubac 1 doet goede zaken in Mierlo.

Afgelopen woensdag naar Mierlo om te spelen tegen Henk, Jan en Pedri. Namens Dubac speelden Theo, Paul en Piet.
Theo heeft een wat ongelukkige reeks achter de rug maar hij speelde dit keer weer eens naar de winst tegen Pedri.
Het was toch ook wel een wedstrijd van de gemiste kansen, beide spelers 13!!! poedels, genoeg voor 2 kennels. Het aantal beurten liep daardoor toch ook wel heel erg op, 32 is best veel. De contributie werd er dan ook weer dik uitgehaald door Theo en Pedri. Uiteindelijk won Theo met 80 tegen 73 en dat leverde een gemiddelde op van 2.50.
Paul speelde zijn partij tegen Jan en dat verliep redelijk naar wens. Jan begon met twee missers maar had na 4 beurten toch 30 caramboles verzameld tegen 18 voor Paul. Vanaf dat moment verloor Jan grip op de partij en speelde Paul redelijk gemakkelijk naar de zege, zonder grote series overigens.  Jan 65 , Paul 100 in 18 beurten.
Piet speelde de partij tegen Henk en dat is vaak lastig. De laatste tijd speelt Piet niet  sterk maar vanavond zat er toch weer een goede serie in.  In de 4e beurt een serie van 84 bracht hem op 101 tegen Henk 35. De kloof was geslagen en Henk kwam die achterstand niet meer te boven. Eindstand 180 tegen 95 in 17 beurten leverde Piet een gemiddelde op van 10.59 en dat is goed.
Dubac haalde 34 punten op in Mierlo en dat was een goede zaak. Het wordt bovenin dringen en dat is goed voor de spanning.