Dubac 1 behaalt een nuttige overwinning in Hoogeloon.

Dubac 1 behaalt een nuttige overwinning in Hoogeloon.
De uitwedstrijd tegen de Ster werd gewonnen met 35 tegen 27 en dat was eigenlijke wel een reëele uitslag gezien het vertoonde spel. Theo opende tegen Wim van de Broek nogal matig. Beide spelers hadden moeite om de ballen op de snelle tafel onder controle te houden en er werd toch vooral hard gemist, er kwamen weinig echte goede aanvangsstoten te liggen. Theo kreeg wel het betere  van het spel en hij maakte gelukkig een paar series van boven de 10 zodat hij de partij ook verdiend won. Wim had nog wel een mooie serie van 17 in de partij maar dat was niet voldoende. De bonus zat er voor Theo niet in maar de 12 punten waren wel binnen.
Bart speelde de tweede partij tegen Cees van Loon. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, na 4 beurten 49 tegen 48, 8 beurten 115 voor Bart tegen 80 voor Cees. Beide spelers haalden goede gemiddeldes maar in de slotfase maakte Bart toch weer wat onnozele missers zodat Cees de partij naar zich toetrok, eindstand 140 tegen 132 in 15 beurten. Op zich wel een redelijke partij maar toch met een rotgevoel, er had veel meer ingezeten. 15 voor Cees en 11 voor Bart.
De laatste partij was tussen Bert Vermeulen en Piet. Ook hier een vreemd scoreverloop. Bert begon redelijk goed in de eerste beurten en Piet bleef achter 47 punten in 9 beurten is natuurlijk geen niveau. Maar via series van 37, 30, 34 en een mooie slotserie van 55 wist Piet de partij toch nog overtuigend te winnen, 220 tegen 86 is toch wel een groot verschil. Piet haalde niet de bonus maar kreeg nog wel 12 punten. Daarbij dient nog wel gezegd te worden dat de ballen en het biljart wel deugden maar dat de vloer niet helemaal ” arbo” geschikt leek, Piet had wat moeite met de stabiliteit rondom de tafel. Het was superglad, er was niet gestrooid en je moest wel heel stevig in je schoenen staan om niet uit te glijden op de tegels. Verder was het wel een gezellige avond, de uitslag en het buurten achteraf maakten dit kleine ongenoegen meer dan goed.
Bart.