De Ster sterker dan Dubac1

De Ster uit Hoogeloon heeft de opmars van Dubac1 lelijk verstoord .

Kees Castelijns mocht deze avond openen tegen Albert Sol .Kees begon zeer stroef aan zijn partij 45 car in 10 beurten, terwijl Albert er al 70 op de teller had staan. De volgen de vijf beurten zat er wel een verbetering in zijn spel (97car ) maar daar zou het bij blijven want Albert maakte met een slot serie zijn 100 vol.

8 Puntjes voor Kees en 15 voor Albert.

Vervolgens was het de beurt aan Piet v Dooren en Wim van Pelt.Ondanks dat het op voorhand een lastige pot zou worden bleef Piet toch steeds uitzicht houden op een goed resultaat. Met series van 28-47-50 en 34 bleef Piet er de druk goed op houden. En dat werd Wim er teveel aan met nog 3 car te gaan blokkeerde zijn stootarm, en liet hij een positie achter waar Piet wel raad mee wist. En omdat de nastoot daarna ook niet lukte pakte Piet een mooie 15 punter.

Tot slot gingen Ep Visser En Peter v Erp het gevecht aan.En het werd een echt gevecht voor Ep ! Maar wel tegen zichzelf. Waar hij de laatste weken de caramboles moeiteloos uit zijn keu tovert, was het deze keer bij elk punt een gevecht met de ballen. En Peter? Die heeft ook wel betere partijen gespeeld. Maar pakte na 26 beurten wel de twaalf punten.

Eindstand 27 punten Dubac en 39 punten voor De Ster

Volgende week Dinsdag uit naar Poedelvrees in Vessem