Bouwcenter van Hoppe verslaat Oase op percentage.

Bouwcenter van Hoppe heeft het tegen de Oase uit Sittard ondanks de lagere klassering behoorlijk lastig gehad.De Oase had gekozen om de nummers een en twee te laten starten,en dat waren De Nederlandse kampioen bandstoten Teo v d Ven tegen Piet v Dooren .En op de andere tafel Hennie Kersten tegen Jos Bierens.Piet die al een paar weken worstelt met zijn vertrouwen speelde deze keer een zeer solide partij,terwijl Teo niet echt in zijn spel kon komen.Na 12 beurten was voor Piet de buit binnen terwijl Teo precies de helft van zijn te maken aantal gemaakt had.Op de andere had Jos de pech dat hij startte met twee missers,want in de volgende 5 beurten scoorden ze nagenoeg het zelfde aantal caramboles.Maar omdat Hennie de eerste twee beurten wel benutte was de partij na 7 beurten gespeeld. Maar met een gemiddelde van 12,28 mocht ook Jos dik tevreden zijn.Tussen stand 2 tegen 2.

Vervolgens mochten Jan Zielemans  en Bart Konings, en op de andere tafel Harrie Demandt en Kees Castelijns aan treden.Kees krijgt het maar niet voor elkaar om een hele partij een acceptabel niveau te halen.En dat was ook nu niet anders.8 beurten 18 car, 14 beurten 106 car, maar toch nog 4 beurten om het af te maken. Jammer ! Bart kon zijn ijzersterke optreden van vorige week geen vervolg geven. Tegen een wel sterk spelende Jan Zielemans die in 12 beurten zijn aantal te maken car, gemaakt had,moest Bart deze keer het antwoord schuldig blijven.Maar het was wel voldoende om het extra punt mee terug naar Duizel te nemen.Eindstand 4 tegen 5.

Volgende week Donderdag komen onze twee oud teamgenoten Johan Martens en Leo Kanters met B.D.L. /Verheggen Interieurs op bezoek. Aanvang half acht.