Bouwcenter van Hoppe de baas over Op de Klos uit Eijsden

In de thuiswedstrijd tegen Op de Klos uit Eijsden  speelt Bert Vermeulen tegen Teun Wolters. Beiden spelen 110 caramboles. Bert speelde een ongelukkige wedstrijd en maakte daarbij een paar fatale fouten die door de tegenstander bekwaam werden afgestraft. In de tiende beurt maakte die de wedstrijd met een serie van 44 uit.

Johan Martens deed het tegen Stanis Wojcik veel beter, regelmatig carambolerend met een hoogste serie van 38 bereikte hij na 10 beurten, met grote voorsprong de eindstreep. Prachtig gemiddelde van 14.00.

Piet van Dooren nam in het begin van de wedstrijd een flinke voorsprong tegen Wiel Wolters. Gaande de strijd kwam zijn tegenstander met een serie van 60 weer in de race. Na 10 beurten maakte Piet de 170 caramboles , met een hoogste serie van 37, de partij uit. Gelijkspel was al zeker.

Wil Corstiaans en Jean Godeijne spelen beide 57/2 ,Wil 230 en Jean 210 caramboles. Wil begint de wedstrijd met een serie van 76, maar na een paar beurten staat het nagenoeg gelijk. Dan ontspant zich een spannende wedstrijd en lijkt het erop dat de punten verloren gaan, Jean mist op 11 caramboles van het einde een vrij eenvoudige bal, Wil maakt gedegen gebruik van de geboden kans en maakt met 35 de partij uit. Dat Jean in de na beurt gelijk maakt brengt de zege niet meer in gevaar.

Uitslag 5-3 ,weer 2 punten erbij, betekent handhaving bij de bovenste drie.

A.s. dinsdag de uitwedstrijd tegen de Oase uit Sittard.