7 – klapper voor Dubac 2

Via een omweg vanwege wegafsluitingen in Geldrop, met behulp van Tina Turner, TomTom en Jo als chauffeur kwamen we aan bij Mierlo waar Pedri en Henk ons al stonden op te wachten.

Henk zou niet spelen omdat hij er bij hem wat onrustige cellen waren weggenomen op zijn hoofdhuid. Helaas konden wij daar dus nog niet van profiteren. Toekomstige tegenstanders: Wees gewaarschuwd!!! Jan Noten en Jos Verberne hadden kader-verplichtingen. Het was even de vraag of Bart van de Wijgert zou komen, want anders zou Pedri er 3 moeten spelen…

Enfin Bart kwam en Pedri startte zijn openingspartij tegen Paul. Helaas voor hem viel er weinig eer te behalen. Paul scoorde in de 4e beurt 26 punten, en in de 9e beurt een serie van 51. Jammer dat hij voor de laatste 6 caramboles nog 4 beurten nodig had. Uitslag: 47 – 90 in 13 beurten. Mooi gemiddelde van 6.93 voor Paul.

De partij hierna was eigenlijk alleen maar spannend. Zowel Jos als Bart kwamen totaal niet in hun spel. Jos wist 1x keer een serie van 31 en van 20 te maken, verder was het een aaneenrijging van 4-3-6-niks-niks-1-8-niks-10 etct etc etc Dit duurde tot aan de 32 beurt. Toen kwam er een einde aan deze lijdensweg voor beide heren. 116 – 170 in 32 beurten. Snel vergeten deze partij en door naar Pedri tegen Jo.

De eerste 5 beurten ging het redelijk gelijk op. Beide heren legden er een mooi partij op de het groene laken, ruim boven hun gemiddelde. In de volgende 5 beurten nam Jo afstand via series van 18,14,3 en 29. Pedri kwam nog goed terug met een serie van 21. Maar met een slotaccoord van 9 caramboles was de partij uit in 16 beurten. 59-110 met een gemiddelde van 6,8 voor Jo.

Uiteraard het extra punt erbij, bracht te stand op 0 – 7

Groet

Paul