Wedstrijdverslag Bouwcenter van Hoppe – Het Wapen van Liempde / Regiobank

Met een 5 – 3 nederlaag heeft het kaderteam van Bouwcenter haar rentree gemaakt in poule 4 van de K.N.B.B.

Het team van Het Wapen van Liempde/Regiobank was de sterkste in Duizel. De eerste partijen werden gespeeld door Cees Castelijns en nieuwkomer Leo Kanters.

Na 7 beurten had Cees nog tot een kleine 53 – 42 voorsprong, echter toen werden de aanvangsstoten moeilijker en kwam Cees nog maar tot een score van 30 caramboles in het vervolg van de partij.

In beurt 16 won Leo van Hastenberg met 110 – 83.

Op de andere tafel kwam Leo Kanters maar moeilijk uit de startblokken getuige een productie van 34 caramboles in 10 beurten. Cees van Eindhoven had toen de finish al in zicht. Echter Leo kwam sterk terug met een serie van 11 en 63 caramboles.

Cees antwoordde met een slotserie van 28 caramboles. Met nog 32 caramboles voor de boeg begon Leo aan de gelijkmakende beurt. Na gedegen spel sleepte Leo er toch nog een gelijkspel uit. Uitslag 140 – 110

Na de pauze vervolgden Piet van Dooren en Johan Martens de wedstrijd. Piet van Dooren had de pech een tegenstander te treffen die duidelijk al in vorm was. Martien van den Tillaart maakte zijn 180 caramboles in 6 beurten. Piet kon daar 70 caramboles tegenover zetten.

Johan Martens won in 12 beurten met een gemiddelde van 12,50 van Ton Rovers. Met o.a. een serie werd een duidelijk verschil gemaakt met zijn tegenstander. Uitslag 150 – 67.

Uitslag Bouwcenter van Hoppe  – Het Wapen van Liempde / Regiobank 3 – 5

De competitie voor het kaderteam wordt vervolgd op 20 september. Dan staat de uitwedstrijd tegen ’t Centrum (Loon op Zand) op het programma.

Groetjes Johan Martens