Dubac1 te sterk voor De Kraanvogel.

Dubac1 ook te sterk voor De Kraanvogel!
Ook tegen De Kraanvogels heeft Dubac1 de meeste punten in eigen huis gehouden.
Door het rouleren was Kees Castelijns als eerste aan de beurt tegen Wim v Pelt. Beide spelers zaten er vanaf beurt een goed in zonder grote series te maken. Het was dan ook jammer dat in het eindspel er nog een paar beurten gemorst werden. Maar Met 13 beurten en een remise konden beide spelers dik tevreden zijn.
Vervolgens mochten Piet v Dooren en Peter v d Heijden hun opwachting maken. En dit zag er voor Piet in het Begin niet al te best uit. Peter speelde op zijn bekende manier voor de vuist weg, en hier had Piet geen antwoord op. Maar de partij kantelde ,en nu was het Piet die de caramboles subtiel bijeen speelde. Maar het was te laat voor de winst, want na 18 beurten had Peter zijn 105 car, gemaakt en Piet strande op 191. Wel goed voor 7 punten.
Tot Slot Ep Visser tegen Rinus Vorstenbosch. En het wordt eentonig maar ook nu speelde Ep weer of dat hij heel de dag niets anders doet, (doet hij ook niet) Jammer dat ook hij een paar beurten teveel nodig had voor zijn laatste punten. Maar met 16 beurten vol deed hij ruimschoots aan de bonus grens.
Eindstand 36 tegen 33 in het voordeel van Dubac.
Nu eerst carnaval en daarna gaan we verder tegen “t Vrijthof Libre en wel op Vrijdag 19 Februari.